Acord de col·laboració entre l’Andorra Esports Clúster i INDESCAT

La signatura arriba amb l’objectiu de desenvolupar la competitivitat de les dues entitats

L’Andorra Esports Clúster (AEC) i INDESCAT, el clúster de la indústria de l’esport a Catalunya, han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de desenvolupar la competitivitat de les dues entitats en els àmbits de la innovació, la internacionalització, la visibilitat i el networking, entre d’altres. La signatura de l’acord l’han dut a terme els presidents de l’AEC i d’INDESCAT, David Hidalgo i Anna Pruna, de manera telemàtica.

La intenció és compartir coneixement i experiències, desenvolupar projectes conjunts i participar recíprocament d’iniciatives i activitats relacionades amb la millora de la competitivitat de la indústria esportiva en diferents eixos, com innovació, internacionalització, digitalització, talent, emprenedoria, visibilitat i networking en l’esport i l’activitat física. Els àmbits en què es preveu que es generin més sinergies són en els de turisme esportiu, esdeveniments esportius, esports outdoor i esports a la muntanya, així com la promoció de l’esport i els hàbits saludables. 

Hidalgo ha assenyalat que “la col·laboració amb un clúster tant consolidat com INDESCAT segur que ens ajudarà a créixer i establir contactes amb les moltes empreses i institucions vinculades a l’esport a Catalunya de cara a projectes futurs que aportin competitivitat i innovació al sector esportiu andorrà”.

Article anteriorment publicat al Diari d’Andorra

Altres

articles