Andorra Esports Clúster tanca un acord amb Unisport
Andorra Esports Clúster tanca un acord amb Unisport

Escrit per: Redacció/Foto: Andorra Esports Clúster

L’Andorra Esports Clúster (AEC) i Unisport Management School han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi de coneixements i de desenvolupar la competitivitat de les dues entitats i dels seus membres, segons ha informat l’AEC.

El conveni permetrà complir amb un dels objectius de l’Andorra Esports Clúster, el de promoure el talent en el sector esportiu d’Andorra, i afavorir la formació en l’àmbit del management esportiu de les empreses membres del Clúster, mitjançant condicions avantatjoses de matriculació en els programes formatius de Unisport. Les dos entitats també s’han compromès en la realització conjunta d’accions vinculades a les seves respectives activitats i que siguin de mutu interès.

David Hidalgo, president de l’Andorra Esports Clúster, ha afirmat “la col·laboració amb Unisport segur que ajudarà al desenvolupament del talent dels professionals del sector i permetrà a les empreses membres oferir formació als seus equip i establir contactes amb les futurs treballadors de l’esport d’Andorra i Catalunya”.

De la seva banda, el fundador d’Unisport, Marc Armengol, ha valora molt positivament aquesta col·laboració i ha afirmat que “estem molt contents de pertànyer a l’Andorra Esports Clúster, i de poder oferir importants descomptes pels seus associats. Andorra i Unisport coincideixen en molts punts a nivell estratègic, i estic segur que aquest acord és la llavor de futures accions en benefici mutu”.

Precisament, a finals de mes, Unisport portarà a terme una estada tècnica al país amb alumnes del seu Màster en Gestió Esportiva, visitant diferents instal·lacions, institucions, entitats i empreses andorranes vinculades a l’esport i el turisme, on rebran també ponències per part dels seus màxims responsables sobre la seva gestió. Hi participaran empreses com Caldea, Anyós Park, Grandvalira-Ensisa, Princiesport, la Federació Andorrana de Futbol i el l’Andorra Esports Clúster.

Article publicat primer a Bon Dia

Altres

articles