Andorra realitzara campus i estades esportives al juliol
Nois en jornades esportives

Andorra estarà en disposició d’acollir els campus, així com les estades i els esplais esportius, a partir del primer de juliol. Així ho va confirmar la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, en una de les seves intervencions en el webinar organitzat per l’Andorra Esports Clúster. En aquest sentit, Riva va dir que “l’1 de juliol es podran iniciar campus i reserves per a qui vulgui venir a Andorra. A més, i pensant en els clubs i federacions que tenen esplais d’estiu, estem en el moment idoni per poder tenir aquest retorn perquè les reserves i els esdeveniments tinguin lloc sense problemes”.
D’altra banda, i en el mateix esdeveniment, la ministra de Turisme, Verònica Canals, va afirmar que hi ha part de l’esport d’elit que ja pensa en Andorra com a lloc de preparació de les escurçades temporades d’aquest any. Així doncs, i segons Canals, “em consta i teníem demandes d’equips professionals de ciclisme que volen venir al país abans de l’1 de juliol i ja han tramitat les reserves. Aquests equips ciclistes vindran a entrenar a final de juny”. Sobre com podrien accedir al país, la ministra va dir que “a dia d’avui poden entrar a Andorra tot el que siguin residents legals a Espanya i França, sigui quin sigui el seu país d’origen”. En aquest sentit, Canals va afegir que “amb un document que acrediti aquesta residència legal, o una targeta de residència en vigor, podran accedir a Andorra”.
A més a més, la ministra de Turisme va parlar de la campanya publicitària del país que ja s’està executant, des d’Andorra Turisme, i va afirmar que “hem de posicionar bé l’oferta i fer arribar que som un país Covid Ready i que tenim un 90% de territori natural”. Cal recordar que la campanya publicitària tindrà un cost d’1,8 milions d’euros i que, tal com va dir Canals, “vol impactar en programes que facin referència a la natura”. Per la seva part, la ministra Riva va afegir que “hem de sumar esforços entre totes les parts i aconseguir que se’ns vegi com un país lliure de Covid i se’ns tingui en compte a l’hora de planificar activitats”.

Notícia publicada a World News

Altres

articles