L’Andorra Esports Clúster segueix el seu procés d’implementació i aquest dimarts ha organitzat una primera jornada de ponències. Els nous tipus de consumidor han centrat aquesta primera activitat on han participat més d’una vintena de persones i empresaris vinculades al món esportiu.

https://www.andorradifusio.ad/noticies/analisi-consumidor-centra-primera-proposta-andorra?filevideo=compartirvideortva

El coneixement del consumidor ha estat el principal objectiu de la primera proposta de l’Andorra Esports Clúster, gràcies a diverses conferències.

AnyósPark ha acollit més d’una vintena de representants de federacions esportives i empreses del sector per aprendre sobre aquest aspecte. David Hidalgo, president del clúster, fa “una valoració molt positiva per la molt bona resposta del teixit andorrà i, sobretot, perquè podem posar en comú els objectius que ens hem marcat, que són promocionar l’esport, la innovació i el treball en equip”.

El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, creu que “pels empresaris sempre és interessant compartir aquesta nova visió i saber cap a on gira aquest món”.

Hidalgo també ha destacat que abans de plantejar accions concretes, cal analitzar bé el públic. Tot i això, la venda en línia és un dels trets a millorar. En aquest moment es troben en la fase “d’identificar colls de botella i punts a millorar, i la part online és una feina a fer conjuntament”, ha declarat.

L’objectiu del clúster és seguir creixent pel que fa al nombre de membres que ara se situa en una desena d’empreses. De cara a l’any vinent es preveu que aquesta xifra pugi fins a superar la vintena. A futur, Hidalgo ha remarcat que volen arribar a una quarantena d’agents implicats de les prop de 200 empreses d’esports que hi ha al país .

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala

Article publicat anteriorment a RTVA