L’ANDORRA ESPORTS CLÚSTER PRESENT AL SPORTSTECH

La gerent, Gemma Riu va participa al Bootcamp del programa SportsTech iniciativa impulsada per Barcelona Activa

Dilluns passat 14 de juny va arrencar el Bootcamp del programa SportsTech. Una iniciativa impulsada per Barcelona Activa centrada en l’esport i la tecnologia, que pretén convertir la ciutat en un referent internacional en aquest sector.

El programa consta de dues fases: un Bootcamp d’una setmana per a 20 startups, seguit per un pla de formació i acompanyament de 6 mesos per als 12 projectes seleccionats al Bootcamp.

El programa consta de dues fases: un Bootcamp d’una setmana per a 20 Les startups que van tenir l’oportunitat de participar van ser: Faind, TICC, Neu Boots, Planend, Rockfit, Play Activewear, Running Republic, United Gamers, Evix, Inva Solutions, Greener, Teamtag, Omashu, Off Trail Academy, Scoop, Husta Sports, Pinroute, Sportague, Athos i Periode14.

Després de 30 intenses hores de treball en grup, el bootcamp va culminar el divendres 18 de juny amb la celebració del Demo Day, data en què els finalistes van presentar els seus projectes de manera presencial a Aticco Bogatell. La jornada es va completar amb una keynote d’Alberto Guerrero, Director EMEA eSports de Riot Games, amb uns bons insigths sobre una àrea clau en aquest sector.

Els 12 projectes seleccionats accediran al pla de formació i acompanyament de 6 mesos sota la tutela d’INDESCAT.

Altres

articles