https://www.andorradifusio.ad/esports/expert-joel-lopez-mostra-pessimista-futur?filevideo=compartirvideortva

El biòleg i bioinformàtic Joel López es mostra pessimista sobre la possibilitat de tornar a disputar competicions esportives amateurs aquest any, a causa del risc sanitari que podrien suposar. Ho ha manifestat al Webinar organitzat per Actua al voltant de la tornada als entrenaments i el futur de les competicions esportives.

El món de l’esport està vivint de manera molt diferent l’inici de la desescalada. Equips ciclistes com el Movistar Team han tornat als entrenaments amb el punt de mira posat en una tornada a la competició prevista per al mes d’agost. Altres, com el Futbol Club Andorra, han tancat la temporada.

A l’esport amateur, el biòlegi i bioinformàtic Joel López s’ha mostrat tant contundent com pessimista.

L’esport professional s’haurà de reinventar, en una tornada a la competició que es farà en molts casos a porta tancada i amb més protagonisme televisiu que mai.

D’altra banda l’Andorra Esports Clúster ha fet arribar al Govern una proposta consensuada amb 26 gestors d’instal·lacions esportives per demanar-ne l’obertura tant aviat com sigui possible, seguint les recomanacions i mesures sanitàries.

Informa: Joan López
Imatges: Cedides per Actua