Push a la innovació

Mesures per la reactivació econòmica

Hàbits saludables

El projecte

Fruit de l’èxit de la 1a Edició del projecte innovació, decidim oferir una agenda àmplia de programes d’innovació per l’exercici 2022.

Acords, Esdeveniments i Programes

Signatura d’acord de col.laboració amb IMAGINE CREATIVE CENTRE, INC.

A 2022 s’ha començat a col·laborar amb Andorra Recerca + Innovació en la branca d’esport de Oficina d’Innovació per fer projectes, col·laborar i difondre la innovació en les empreses del país.

 

El Clúster ha assistit a la formació d’Ideaboosterlab d’ESADE per conèixer més el procés d’innovació fent ell mateix un projecte propi d’innovació: la digitalització del clúster, i així poder donar resposta al repte de digitalització presentat per les federacions.

L’octubre de 2022 es va materialitzar el Dream Big Andorra, dins l’Oficina d’innovació, conjunta amb Andorra Recerca + Innovació, amb el patrocini de Morabanc Assegurances i MoraBanc Bàsquet.

L’acte es va desenvolupar al camp e bàsquet de la Bombonera, on joves, empresaris i qualsevol persona interessada va poder competir, durant 3 hores, per donar solució a 2 reptes de salut i esport mitjançant la metodologia Desing Thinking, dimanitzada pel Xavier Verdaguer, d’Imagine Creative Center. l’acte va comptar amb uns 150 assistents

L’Andorra Esports Clúster (AEC) i el Johan Cruyff Institute, institut acadèmic del sector de l’esport, van signar ahir un conveni de col·laboració amb la finalitat de potenciar les formacions acadèmiques i les pràctiques per a estudiants. Fruit d’aquest acord, les empreses membres del clúster gaudiran de descomptes en programes acadèmics i l’oportunitat que tindran les empreses d’estudiar l’opció de realitzar vàries formacions específiques.

A la premsa