Aquest webinar, organitzat per Actua i l’Andorra Esports Clúster el 6 d’abril del 2020, pretén resoldre dubtes sobre quin serà l’impacte de la crisi de la Covid-19 al sector de l’esport i al turisme esportiu.

Ponents

David Hidalgo – President de l’Andorra Esports Clúster. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, MBA ESADE Business School (Barcelona) i Schulich School of Business (York University, Toronto, CANADÀ) i PDG IESE Business School (Barcelona). Actualment és el CEO de Grandvalira-ENSISA des del 2017, on abans havia ocupat el càrrec de director General Adjunt (2016-2017) i director de Serveis Corporatius (2000-2016). Abans havia treballat al sector financer a Barclays Bank i AVIVA a Barcelona, Londres i Toronto. També és el Director General del Comitè Organitzador de Copa del Món d’Esquí Alpí a Soldeu i professor d’organització d’esdeveniments esportius al Johan Cruyff Institute (Universitat Autònoma de Barcelona).

Gemma Riu – Gerent de l’Andorra Esports Clúster. Llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Certified International Investment Analyst per ACIIA, Post Grau en Direcció Financera per l’EUNCET (UPC), MBA per ESADE, amb especialització en finances a Fordham University (New York, EUA), i PDG per IESE. Després d’estar vuit anys en el sector bancari, el 2008 s’incorpora a un reconegut family office on realitza anàlisi d’inversions i gestió de patrimonis. En la seva darrera etapa ha exercit com a CEO a Univers Bomosa durant sis anys. Ha format part de múltiples consells d’administració i ha estat vocal de la CEA.

Descarrega la presentació en format PDF