Webinar: reptes de futur i claus per a tenir èxit (Carles Cantó – Margot Llobera)
Webinar: Tornada als entrenaments i el futur dels esdeveniment esportius

En aquest webinar organitzat per Actua i l’Andorra Esports Clúster el 22 d’octubre del 2020, realitzat a través de la plataforma ZOOM, es resoldran dubtes sobre les darreres tendències i innovacions en el món dels patrocinis, i on la pilot de motos de Rally-Raid, Margot Llobera, ens presentarà el seu cas particular en aquest àmbit.

Ponents

Carles Cantó – CEO de SPSG Consulting i professor de “Sports Business and Sponsorship” a ESADE Business School, IE–Instituto Empresa, Escuela Universitaria Real Madrid i LaLiga Business School. Vocal i responsable de Comité “Deporte” de la Asociación Marketing España i membre del comité assessor del World Football Summit (WFS). Anterioment va ser vicepresident de la Consulting division a Lagardère Sports i a IMG, en aquest últim durant més de 10 anys. Llicenciat per la ESADE Business School en BBA & MBA.

Margot Llobera – Pilot de motos de Rally-Raid i autònoma, té una agència de comunicació amb la qual gestiona tot el seu patrocini i alhora fa de dissenyadora gràfica per empreses. Anteriorment va ser test driver amb Mini, mecànica i venedora de bicicletes i professora de tenis i d’esquí. Llicenciada en Enginyeria de Disseny Industrial a ELISAVA amb un Erasmus a la Politecnico di Milano.

Altres

articles