Jornada per buscar idees per millorar hàbits saludables i el turisme esportiu

L'Andorra Esports Clúster i l'oficina d'Innovació Oberta d'Andorra Recerca + Innovació, amb el patrocini de MoraBanc Assegurances i el suport del BC MoraBanc Andorra organitzen una jornada d'emprenedoria per buscar idees per millorar els hàbits de vida saludables entre la població i com millorar l'experiència del turisme esportiu a Andorra. La iniciativa és la primera edició del Dream Big Andorra que es presenta com una experiència emprenedora on els participants buscaran crear solucions innovadores als dos reptes plantejats. 

L'activitat es farà el 22 d'octubre al migdia a la pista del MoraBanc i vol aplegar més d'un centenar d'estudiants, de batxillerat, formació professional o universitat, i emprenedors, segons anuncia l'organització. Durant tres hores se'ls conduirà "mitjançant la metodologia d'innovació design doing per dur a terme solucions innovadores als reptes plantejats" en el Dream Big Andorra creat i dinamitzat per l'emprenedor Xavier Verdaguer i l'equip d'Imagine Silicon Valley. 

Els guanyadors de cada repte podran desenvolupar la idea amb l'oficina d'innovació oberta d'Andorra R+I i tots els participants seran convidats al partit entre el MoraBanc i el Càceres de dissabte a la tarda. Els premis s'entregaran a la mitja part del partit. 

Anterior
Anterior

ACTINN i Andorra Esports Clústers signen un conveni per potenciar accions conjuntes

Siguiente
Siguiente

Guia per a l'organització de grans esdeveniments en el medi natural