Margot Llobera nova presidenta del Clúster

Vull adreçar-me a tots vosaltres per presentar-me oficialment com la nova presidenta d’Andorra Esports Clúster. És un honor per a mi assumir aquesta responsabilitat i poder contribuir al creixement i consolidació del sector esportiu del nostre país, que representa un motor econòmic tan important per a Andorra.

Com tots sabeu, l’esport és una part fonamental de la nostra identitat cultural i social, però també és un sector amb un impacte econòmic directe que no podem menystenir. Per això, en aquesta nova etapa, em comprometo a treballar estretament amb tots vosaltres per continuar potenciant el desenvolupament de les empreses i organitzacions que formen part del Clúster. El meu objectiu és fomentar un entorn on la innovació, la col·laboració i el creixement sostenible siguin els pilars essencials. Buscant sempre el valor compartit que es composa per l’impacte social, mediambiental i econòmic.

Vull expressar el meu sincer agraïment a Josep Marticella i a tota la junta que ha estat tirant el projecte endavant com Alfonso Torreño, Gorka Aixàs i Gerard Riart, així com a l’equip del Clúster Gemma Riu, Anton Òdena i Santi Arandes, pel seu lideratge i per haver establert unes bases sòlides que ens permetran seguir avançant. També aprofito l’oportunitat per agrair la confiança que s’ha dipositat a Laurence Favrel, Marc Armengol, Toni Rodriguez, a tota la junta que continua i en mi per donar continuïtat a aquest projecte.

Estic convençuda que, amb l’esforç i la col·laboració de tots, podrem fer d’Andorra un referent internacional tant en la indústria esportiva com en el desenvolupament de projectes empresarials vinculats a l’esport. La meva prioritat serà assegurar que totes les entitats que integren el Clúster tinguin accés a les eines i oportunitats necessàries per créixer i prosperar.

Us convido a seguir treballant plegats per continuar posicionant el nostre país com un model en la integració d’activitats esportives i empresarials.

Resto a la vostra disposició per qualsevol consulta o proposta.

Cordialment,
Margot Llobera, Presidenta d’Andorra Esports Clúster

 

Siguiente
Siguiente

Andorra Esports Clúster i Secretaria d’Estat d’Esports impulsen la col·laboració entre el sector públic i privat per treballar els reptes clau de les empreses i teixit esportiu del país.