Prop de 150 persones participen en el Dream Big Andorra

Prop de 150 persones van participar ahir al migdia al Dream Big Andorra, l’esdeveniment emprenedor organitzat per Andorra Esports Clúster i l’Agència d’Innovació d’Andorra Recerca i Innovació, que buscava la competició entre els seus participants amb l’objectiu de buscar solucions innovadores a dos reptes plantejats. L’acte va comptar amb el patrocini de MoraBanc Assegurances i el suport del BC MoraBanc Andorra i Andorra Business.

El primer repte a resoldre tenia com a objectiu trobar resposta a problemes com l’elevat cost de vida per gaudir d’una alimentació de qualitat, el poc temps lliure per fer exercici, o l’obesitat en els menors d’edat.

El segon, en canvi, consistia a millorar l’experiència del turisme esportiu i plantejava solucions a problemes com ara el reforç de la desestacionalització dels turistes d’esport o la promoció de l’activitat física en usuaris potencials no professionals.

En les solucions finalistes en el repte de salut hi ha la creació d’un dispositiu electrònic que a través del reconeixement de veu i algoritmes faci una valoració clínica; o una aplicació que ajudi a optimitzar el temps de la jornada laboral per millorar la qualitat de les hores de feina i a la coordinació entre empresari i empleat.

En el repte d’esports les solucions finalistes han estat la promoció de la pràctica esportiva en espais desconeguts del país mitjançant tracks desenvolupats per un expert, o connectar usuaris de materials esportius i proveïdors amb una aplicació per millorar l’experiència de compra i lloguer. L’origen del Big Dream Andorra es remunta al repte ideat fa un any per l’Andorra Esports Clúster amb Imagine Silicon Valley.

Anterior
Anterior

Gallardo espera, ara sí, poder començar a dissenyar el futur parc tecnològic d’Andorra

Siguiente
Siguiente

Acord entre Andorra Esports Clúster i el Cruyff Institute